0800 1515
Interijeri po mjeri modernog čovjeka

Interijeri po mjeri modernog čovjeka

Spoj modernog stila uređenja, funkcionalnosti, kvalitete, komfora i odnosa s okolišem ono što je Green Side Residence stanove čini drugačijima. Čitavo naselje projektirano je na način da poštuje prirodu u kojoj se nalazi, a svi stanovi u direktnom su odnosu s prirodom koja ih okružuje. Upravo zato uživanje u prekrasnim zelenim vizurama iz prostora vlastitog dnevnog boravka jedna je od prednosti življenja u interijerima kreiranima za potrebe modernog čovjeka. 

Zahvaljujući niskom parapetu od 60 centimetara te omjeru otvorenih i zatvorenih površina više od 70 % stanova raspolaže dvostranom ili čak trostranom orijentacijom. Upravo je niski parapet zaslužan za blizak odnos s okolišem jer je pogled na zelenilo sastavni dio svakodnevnice iz svake prostorije koja ima vanjski otvor.

Stanovi posjeduju energetski certifikat “A” tj. energetski razred zgrade “A” što doprinosi pozitivnom odnosu s okolišem. Obzirom na vrlo dobru izolaciju, višestruko izolirane zidove, trostruku PVC stolariju i obnovljive izvore energije, naselje je uvršteno među energetski najpovoljnije stambene objekte. Kvalitetna tehnička rješenja osnova su svih stanova. Ulazna vrata protuprovalna su i protupožarna, sanitarna i elektro oprema je od renomiranih dobavljača što jamči visoku kvalitetu, parket je višeslojni, moderan i prilagođen podnom grijanju, a svi zidovi su armirano betonski i dodatno zvučno izolirani.

Interijeri po mjeri modernog čovjeka - Green Side Residence

OPTIMALAN OMJER KOMFORA I FUNKCIONALNOSTI

U naselju se nalazi 158 stanova u prvoj fazi gradnje raspoređenih u 5 zgrada. Od toga je 55 dvosobnih, 68 trosobnih i 38 četverosobnih stanova. Većina raspolaže prostranom dnevnom zonom koja funkcionira kao otvoreni prostor i vodi na terasu, lođu, vrt ili krovni vrt.

Dvosobni stanovi funkcionalni su, a ujedno komforni. Raspolažu s prostorom dnevnog boravka, blagovaonicom, kuhinjom te izdvojenim toaletom, jednom spavaćom sobom, predsobljem i kupaonicom. Stanovima uvijek pripadaju lođa i ostava lođa do kojih se  dolazi kroz prostor dnevnog boravka kojeg krasi staklena površina idealna za ulazak prirodnog svjetla.

Pojedini trosobni stanovi oaza su zelenila savršena za provođenje vremena na svježem zraku jer im pripadaju krovni vrtovi. Uz zajedničke prostore boravka, blagovaonice, kuhinje i lođe stanovi nude željeni komfor. Spavaći trakt s dvije prostrane spavaće sobe zadovoljit će potrebe različitih obitelji, parova, ali i samaca koji traže povećani komfor i funkcionalnost.

Četverosobni stanovi većinom su dvostrano ili čak trostrano orijentirani. Tlocrtno ih čine prostor dnevnog boravaka s blagovaonicom, kuhinja i dvije kupaonice, tri spavaće sobe, gospodarska prostorija, ulazni prostor i hodnik. Raspolažu s dvije lođe i terase te ostavom lođom. Pojedini četverosobni stanovi imaju prekrasne zelene vrtove površine veće od 100 m² što ih čini odličnim odabirom za obitelji s djecom, vlasnike ljubimaca, ali i sve ostale ljubitelje prirode.
Bilo da ste mladi par ili obitelj, vlasnik kućnih ljubimaca, samac ili stariji par koji traži sigurno, mirno i zeleno okruženje, Green Side Residence stanovi pružit će Vam željenu lakoću življenja i interijere po mjeri moderne svakodnevnice.

Pretplatite se na naš newsletter

Prvi saznajte najaktualnije informacije i obavijesti o tijeku gradnje našeg naselja!

Pratite nas