0800 1515
O projektu

Green Side Residence

Novi standard Novog Zagreba

Na najbližoj zelenoj površini Arena Centru i Laništu, koji u zadnjih nekoliko godina predstavljaju jedno od fokalnih točaka života, zabave, rekreacije i shoppinga u Zagrebu, razvijamo Green Side Residence, moderno i zeleno stambeno naselje nove generacije.

Ovaj progresivni stambeni projekt djelo je nagrađivanog arhitektonskog ureda Log Urbis čiji je cilj bio kreacija cjelovitog, urbanistički planiranog rezidencijalnog naselja po mjeri današnjice. Želja za kvalitetnim i funkcionalnim prostorom koje odiše kvalitetama doma, nadvladala je aspiracije prema maksimalnoj izgrađenosti te je izgrađena površina daleko manja od zakonski propisane norme. Ova optimizacija parcele rezultirala je visokim omjerom otvorenih i zatvorenih površina osiguravajući pogled na prirodu iz svih dijelova stana, a gotovo sav parking smješten je podzemno što dodatno osigurava čistu, prozračnu i zelenu okolinu.

Prometna povezanost s ulazom, izlazom i centrom Grada te vrlo široka infrastruktura svih za život važnih sadržaja čine kvartove Laništa i Blata iznimno traženim lokacijama kada je u pitanju potraga za novim kvadratima. Razvoj ovog modernog stambenog projekta čini ovu lokaciju još atraktivnijom prezentirajući se kao pravi odabir svih koji žele stanovati u perspektivnom naselju hrvatske metropole.

Projekt se sastoji od ukupno dvije faze, Modus i Atrium. U ponudi od ukupno 321 stana moguće je pronaći širok raspon kvadrature - od 49 do 164m2.

Uzimajući u obzir poziciju, zelenilo, raspon ponuđenih kvadratura, funkcionalnost tlocrta i ugrađenu opremu, Green Side Residence doslovno predstavlja novi standard življenja u Novom Zagrebu.

Gdje se nalazimo?

Green Side Residence nalazi se na jugozapadnom ulazu u Grad, 1 km zapadno od Laništa. Naselje je položeno uzduž Karlovačke ceste dok se istoj pristupa s Jadranske avenije kod skretanja za Arena Centar i Kaufland.

U neposrednoj blizini svih sadržaja kvarta, naselje nudi blagi odmak od svakodnevne prometne gužve i buke. Samo nekoliko minuta od autoceste i 13 minuta od centra Zagreba čine lokaciju naselja jednako atraktivnom za rad u centru i putovanja izvan Zagreba. Prva useljenja planirana su na jesen 2022. godine.

O projektu - Green Side Residence

Pretplatite se na naš newsletter

Prvi saznajte najaktualnije informacije i obavijesti o tijeku gradnje našeg naselja!

Pratite nas