0800 1515
Udobnost življenja na perspektivnoj lokaciji

Udobnost življenja na perspektivnoj lokaciji

Grad Zagreb nudi širok izbor atraktivnih lokacija za stanovanje koje se ističu svojom pozicijom, sadržajima i prometnom povezanošću. Jedno od takvih je i zagrebačko gradsko naselje – Blato.

Smješteno u jugozapadnom dijelu Novog Zagreba, na ulazu u grad, naselje graniči s Laništem i Remetincem s istočne, Botincem s južne, Lučkom sa zapadne te Savom i Jarunom sa sjeverne strane. Kao jedno od najperspektivnijih naselja u Zagrebu kada je riječ o građevinskom razvoju i prodaji nekretnina, ono nudi odmak od vreve središta grada, a dobrom pozicijom i povezanošću jamči brz i lak dolazak do središta grada ili Jaruna kao omiljenog mjesta za odmor i rekreaciju.

PROMETNA POVEZANOST I BRZ IZLAZ IZ GRADA

Ono što ga posebno ističe u moru gradskih naselja je mogućnost brzog izlaska iz grada jer ga od prometnog čvora Lučko dijele samo 3 kilometara. S druge strane, novootvoreni rotor Rementinec udaljen je svega nekoliko minuta vožnje od naselja. Tamo vas Avenija Dubrovnik spaja s ostatkom Novog Zagreba, a Jadranski most sa svim ostalim dijelovima grada. Blato očekuje ekspanzija kakva se u prošlom desetljeću dogodila u susjednom Laništu. Upravo taj potencijal bio je ključan kod odabira ove obećavajuće i zahvalne lokacije za gradnju Green Side Residence projekta.

U neposrednoj blizini smjestio se najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli i nezaobilazna destinacija zabave za cijelu obitelj, Arena Centar, s više od 200 trgovina. Očekivana gradnja Jarunskog mosta dodatno će povezati naselje s ostatkom grada i učiniti ga atraktivnim odabirom za svakoga tko traži blizinu raznovrsnih i važnih sadržaja te brz izlazak iz grada.

KVALITETNO ISPUNJENA SVAKODNEVNICA

Unutar gradske četvrti trenutno se nalazi nekoliko ugostiteljskih objekata, dječji vrtić, nogometni klub Blato i prehrambene trgovine. Sve to čini ga idealnim za obitelji s djecom koje traže mogućnosti za izvanškolske aktivnosti te mjesta i prilike za igru kojih nikad neće nedostajati zbog velikog broja zelenih površina.

Green Side Residence istovremeno pruža kvalitetu i spokoj života. Kao naselje koje diše, nudi velik broj zelenih površina pogodnih za boravak na svježem zraku i uživanje u istim iz privatnosti vlastitog doma. Upravo zato, savršeno se uklapa u viziju modernog naselja stvorenog po mjeri čovjeka.
Naselje možete detaljno pregledati OVDJE.

Pretplatite se na naš newsletter

Prvi saznajte najaktualnije informacije i obavijesti o tijeku gradnje našeg naselja!

Pratite nas